Skip to main content

Barcelona - Costa Daurada

Salou har varit en välkänd turistort sedan 1960-talet och det är för tillfället en av de bästa städerna när det gäller kvalitetssemester vid Medelhavet. Denna kvalitet garanteras av flera kvalitetscertifikat. Dess främsta attraktioner är solen och stranden – nio gyllene sandstränder, lugna vatten, ett milt året-runt klimat och välkända golfbanor. Stadens geografiska läge, i hjärtat av Costa Daurada, är perfekt för en semesterort. Det är 103 km från Barcelona och 12 km från provinshuvudstaden Tarragona vilket gör det lätt för besökare att nå hit. Salou har en av de längsta semestersäsongerna bland katalanska hotellområden, med början i mars och fram till november. För golfare är det öppet året runt och även under vintermånaderna ligger medeltemperaturen på ca 12 grader.

Hotell Costa Daurada

Våra 4-stjärniga hotell

HOTEL ESTIVAL PARK SALOU, Carrer del Camí del Racó, 15-17, 43481 Platja de la Pineda

Hotellet ligger på ca 5 minuters promenad från stranden Racó i La Pineda. Estival Park har ett stort spa, 2 utomhuspooler samt ett imponerande utbud av andra faciliteter och behandlingar. De luftkonditionerade rummen på Hotel Estival Park har egen balkong och satellit-TV samt WiFi. Hårtork finns i badrummen. Det finns 3 restauranger som serverar Medelhavsmat samt 4 snackbarer och 3 barer vid poolen som serverar lättare tilltugg och drycker. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet.

HOTEL MAGNOLIA SALOU, Calle Madrid 8, 43840 Salou 

Hotel Magnolia ligger på ca 3 minuters promenad från stranden i centrala Salou. Här finns en pool med terrass och ett 24-timmarsöppet kafé. De 72 rymliga rummen har elegant inredning, luftkonditionering, Wifi och satellit-TV. Alla rum har ett stort badrum med hydromassagedusch. Hotellets spa har bastu, turkiskt bad och ett gym. Här kan man också boka vin- och chokladbehandlingar, ansiktsbehandling samt massage. Hotellets två restauranger erbjuder frukostbuffé och à la carte-meny. Vid receptionen finns ett kafé som har öppet 24 timmar om dygnet. Privat parkering mot avgift.

HOTEL MONICA, Galcerán Marquet, 1, 43850 Cambrils

Hotel Monica ligger på ca 2 minuters promenad från stranden i Cambrils Port, i hjärtat av Cambrils. Här finns en vacker trädgård samt en utomhuspool kantad med palmer. Det finns också ett fitnesscenter, en bastu, en bubbelpool och ett turkiskt bad. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla de 104 rummen har luftkonditionering, gratis WiFi, värdeskåp och en platt-TV med satellitkanaler. I badrummet finns badkar eller dusch, hårtork och gratis badprodukter. Hotellets restaurang erbjuder olika bufférätter till lunch och middag.

TRYP PORT CAMBRILS HOTEL, Rambla del Regueral, 11, 43850 Cambrils

Tryp Port Cambrils Hotel ligger ca 200 meter från stranden Regueral i Cambrils. Här finns utomhuspool, fitnesscenter med bastu. De 156 rymliga rummen på Tryp Port Cambrils Hotel har bl.a. balkong, satellit-TV och luftkonditionering. Gratis Wifi. Tryp Ports restaurang Tosca serverar bufférätter och på Aida erbjuds à la carte-alternativ. Under sommaren finns en grill- och snackbar vid poolen samt ett varierat underhållningsprogram. Staden Salou och Port Aventura når man på ca 10 minuters färd.

Priser 2018

Golf som ingår:

4 nätter på hotell: 1 x Lumine GC + 2 x Bonmont/Costa Dorada/Aigüesverds/Graiera eller Panoramica GC

5 nätter på hotell: 2 x Lumine GC + 2 x Bonmont/Costa Dorada/Aigüesverds/Graiera eller Panoramica GC

7 nätter på hotell: 2 x Lumine GC + 3 x Bonmont/Costa Dorada/Aigüesverds/Graiera eller Panoramica GC

Karta

Lumine Golf & Beach Club

Lumine Golf & Beach Club är golfarnas paradis. Allt här är grönt: tre golfbanor med de 45 nyaste hålen i Spanien på 170 hektar och två klubbhus. Var och en av dessa banor ger spelaren en annorlunda upplevelse inte bara på grund av den utmaning de utg...

Övriga golfklubbar Costa Daurada

Bonmont Golf Club Denna golfbana signerad Robert Trent Jones Jr ligger i Mont Roig ca 25 min färd från Salou. Bonmont Golf Club har många naturliga och konstgjorda hinder. Det finns imponerande herrgårdar, sex sjöar huggna ut ur berget, broar, mer ä...