Skip to main content

Dolce Fregate Provence

Dolce Frégate – en 4-stjärnig anläggning med utsikt över Medelhavet, 45 minuter från Marseille, byggd i en arkitektur karaktäristiskt för Provence. Hela anläggningen har en traditionell provencalsk prägel med en häpnadsväckande utsikt över Medelhavet väl placerat mellan de franska vingårdarna och olivlundarna. Den erbjuder dig förutom en 18- samt 9-hålsbana, en magnifik vistelse. De 133 elegant inredda rummen, har luftkonditionering, minibar, TV, video, trådlöst Internet. Under din vistelse kan du också njuta av gourmetrestaurang, bar, brasserie, tre stora swimmingpooler, bastu, solarium, jacuzzi, fitnesscenter och 3 tennisbanor. Området erbjuder också ett konferenscenter med totalt 13 välutrustade rum med den senaste teknologin, för maximalt 200 personer. 

Golf de Frégate - 27 hål

Golfbanan, som ligger högt över havet har Medelhavet som bakgrund, kommer att förändra din inställning till golf från ett tidsfördriv till en passion.

Du kan oftast se vilka utmaningar som närmar sig men svårighetsgraden är en aning mer visuell än vad du först anande. Golf de Frégate med 18 + 9 hål är en mycket attraktiv bana där du har en stor användning för både fysik och mental tankeverksamhet. En utmaning för golfspelaren – att inte bara välja rätt klubba utan också att använda den rätt. 

Course designer: Ronald Fream. Invigd: 1992, Längd: 18 hål, 6210 m, par 72, Längd: 9 hål, 1700 m, par 29

Priser 2018

Karta