Skip to main content

Danmark

Golfresor till Danmark!

Njut av golfbanor i världsklass samtidigt som du tar del av vårt grannlands härliga kultur. Sett till Danmarks relativit lilla landyta har de ett imponerande antal golfbanor att välja på. Här hittar du allt från de mindre klubbarna med endast en paviljong till de stora anläggningarna på 200 hektar.

WAP Travel erbjuder dig golfresor till Comwell Grand Park, ett av Danmarks populäraste golf- och semesterhotell. Här får du bo på ett fantastiskt hotell samt möjligheten att spela på golfbanor vid havet med imponerande utsikt, skogsbanor med rikt djur- och växtliv eller vackra parkbanor. Comwell Grand Park är beläget i Korsör direkt vid brofästet mellan Själland och Fyn. Från Öresundsbron tar det 1 timme via motorväg.

Läs mer om vårt golfpaket till Danmark, men kom ihåg, det går alldeles utmärkt att kombinera din resa med ett event eller speciell sevärdhet. Det är endast din fantasi som sätter gränserna!

Comwell Grand Park Korsör

Comwell Grand Park är ett av Danmarks absolut populäraste golf- och semesterhotell. Comwell Grand Park är ett av Danmarks absolut populäraste golf- och semesterhotell. Hotellet är beläget i Korsör direkt vid brofästet mellan Själland och Fyn. Från Öresundsbron tar det 1 timme på motorväg E20. Grand Park är ett elegant fyrstjärnigt hotell med faciliteter som utmärkt restaurang, inomhuspool, jacuzzi och nattklubb. Man har sedan december 2010 en ny nattklubb, en exklusiv vinkällare och öppnade i ma...