Skip to main content

Comwell Grand Park Korsör

Comwell Grand Park är ett av Danmarks absolut populäraste golf- och semesterhotell. Hotellet är beläget i Korsör direkt vid brofästet mellan Själland och Fyn. Från Öresundsbron tar det 1 timme på motorväg E20. Grand Park är ett elegant fyrstjärnigt hotell med faciliteter som utmärkt restaurang, inomhuspool, jacuzzi och nattklubb. Man har sedan december 2010 en ny nattklubb, en exklusiv vinkällare och öppnade i maj 2011 en ny wellness & spa anläggning med tre massagerum, ny bastu och nya omklädningsrum. De modernt inredda och ljusa rummen är bl.a. utrustade med dusch/wc, kabel-TV, telefon, hårfön, minibar och kaffekokare.

Comwell Grand Park ligger väldigt strategiskt för den optimala golfsemestern. Endast 100 meter från hotellet ligger Korsör Golfklubb, en underbar bana med vackra vyer. Dessutom ytterligare ett flertal bra golfbanor inom kort bilfärd som Trelleborg Golfklubb, Sorö Golfklubb och Nästved Golfklubb.

 

Golfbanorna vid Comwell Grand Park

Korsör Golfklubb (27 hål)
Korsörs vackra golfbana, invigd 1964, anses som en av områdets bästa och erbjuder allt från kuperad terräng till seaside. Banan ligger naturskönt belägen i utkanten av gamla Tårnborg Park i anslutning till Grand Park Hotel. Från några hål har man en fin utsikt över Korsör och havet. Banan erbjuder ett varierat spel som efter ett par enkla inledningshål bjuder på en hel del utmaningar. 18 + 9 hål.

Trelleborg Golfklub Slagelse (27 hål)
Det är en mycket elegant golfanläggning där hela projektet ritades av arkitekten Rolf Henning Jensen, som med varsam hand har anlagt 33 golfhål i den befintliga naturen. Man har investerat i det bästa dräneringssystemet vilket möjliggör spel på sommargreener året om. Mästerskapsbanan, som invigdes den 30 april 2005, ligger i ett böljade landskap.

Sorö Golfklub
Sorö Golfklubb är anlagd i det natursköna och kuperade landskapet nära Tystrup-Bavelse Sjöarna. Det är en spännande bana designad av Jan Cederholm. I klubbhuset finns en härlig restaurang och en välsorterad golfshop.  Sorö Golfklubb erbjuder en stor driving range med 22 utslagsplatser varav tre är övertäckta och med ljus för vinterträning. 18 hål, par 71, längd 4920 m röd tee – 5703 m gul tee

 

Priser 2018

Karta