Skip to main content

Palazzo Arzaga – Gardasjön

Femstjärniga Palazzo Arzaga Hotel Spa & Golf Resort är en elegant och exklusiv anläggning som ligger ca 30 minuters färd från Verona intill Gardasjön och Alperna. Palazzo Arzaga är en av Europas finaste golf resorts som erbjuder högklassig golf och lyxigt boende. Rik på historia, konst och kultur är det storslagna Palazzo Arzaga från 1500-talet som nu varsamt omvandlats till ett femstjärnigt hotell med fresker, rum och sviter, två golfbanor, två utomhus swimmingpooler, en inre termal pool, fina restauranger och barer, ”Leading SPA” och konferensmöjligheter – all omgärdat av den vackra landsbygden vid Gardasjön. Hotellet har också ett brett utbud av behandlingar som fokuserar på friskvård, avkoppling, viktminskning, fitness och skönhet – allt skräddarsytt efter dina behov. Anläggningens konferensfaciliteter ger dig möjlighet att kombinera nytta med golf och spa-aktiviteter. ”Leading SPA” från Clarins på Palazzo Arzaga erbjuder ett brett utbud av behandlingar med fokus på wellness, avslappning och massage, anti-åldrande, skönhet, allt skräddarsytt efter dina behov. Du kan välja mellan många program som omfattar en hel vecka, inklusive hotell, måltider och privata samråd. Spa-för-en-dag-programmet är idealiskt för gäster med begränsad tid.

Rummen är belägna i de tre byggnader som bildar Palazzo Arzaga: Palazzo, ”Residenza dei Castagni” och ”Residenza San Martino” nära ett kapell från 1700-talet. Samtliga rum erbjuder högsta komfort och är smakfullt tidsenligt inredda i den traditionella lombardisk venetianska stilen.

Förutom lyxigt boende, fascinerande golfbanor och avkopplande wellness anläggningar är Palazzo Arzaga Hotel Spa & Golf Resort också känt för sitt fina kök. Prisbelönta kockar har samlat de bästa italienska ingredienserna för att skapa rätter inspirerade av lokala specialiteter.

Arzaga Golf Course

Palazzo Arzaga ligger nära Alperna med Gardasjön som en fantastisk bakgrund och med ett unikt milt klimat som gör att man kan spela golf året runt. De första 18 hålen på Arzaga Golf Club designades av Jack Nicklaus II medan 9-hålsbanan, Arzaga II, ritades av Gary Player. Arzaga Golf Academy är en av PGA:s tre europeiska träningsanläggningar. Inbäddad i det kuperade landskapet i närheten av Gardasjön har Arzaga golfbanorna planerats på olika sätt för att tillfredsställa nybörjare såväl som professionella spelare.

Arzaga I – Jack Nicklaus II, Championship Course, 18 hål – par 72

Ett av de första och bestående intrycken av Arzaga 1 är den pittoreska landsbygden med den svagt kuperad terrängen vid foten av Alperna. Layouten vindlar mellan flera områden av inhemsk växtlighet och en rad sjöar som både kompletterar skönheten i detta landskap och skapar utmaningar för golfaren. Gryningen och skymningen på denna bana är spektakulär. ”Jack Nicklaus II”.

Längd:  Vit 6 410 m, Gul 5 960 m, Svart 5 380 m, Röd 5 180 m

Arzaga II – Gary Player, Inland Links Course, 9 hål – par 36

”Vårt mål har varit att ge dig en golfupplevelse utan motstycke i Italien för njutning och skönhet. Tyngdpunkten ligger på att ge spänning för alla nivåer av golfare och därför finns det fyra tees på varje hål som tillåter spelaren att välja en längd på banan som passar perfekt till hans eller hennes förmåga. ” Längd: Vit 3 027 m, Gul 2 860 m, Svart 2 634 m, Röd 2 495 m

Klubbhuset på Arzaga erbjuder en informell buffé restaurant med ett spännande sortiment av det italienska köket och med utsikt över golfbanan. I klubbhuset hittar du också en avslappnad, bekväm bar och angränsande terrass där det alltid råder en livlig atmosfär.

Video om Palazzo Arzaga

Karta