Skip to main content

Islantilla Golf Resort – Huelva

Islantilla Golf Resort är en anläggning för alla årstider. Det utmärkta läget vid golfbanan Islantilla, det behagliga klimatet med över 300 soldagar per år, närheten till havet och unik design gör detta till en unik plats att koppla av på och njuta av golf och vacker natur. Resorten är belägen bara 800 meter från Playa de Islantilla. Här erbjuds kostnadsfritt internet, ett spa och en stor utomhuspool. Islantilla Golf erbjuder ett brett utbud av restauranger, inklusive en varierad bufférestaurang och en andalusisk grillbar vid poolen, öppen under högsäsong. Det finns också en italiensk restaurang, och en Beach Club med en stor utomhuslounge och utsikt över havet. Hotellet har rymliga och ljusa rum, alla med fin utsikt, bungalows, parker med inomhus- och utomhuspooler, spa, sport och utmärkt service.  Alla rum har terrass, luftkonditionering, kassaskåp, Internet och minibar. Vissa av dubbelrummen har balkong. Här finns den mest exklusiva golfbanan vid kusten i Huelva, 27 hål omgivna av den lokala floran och faunan, tre slingor med 9 hål som gör att du kan kombinera dem så att varje dag blir en ny naturupplevelse.

Golfbanan Islantilla

Islantilla Golf Club

Islantilla Golf Club erbjuder 27 hål. Den invigdes 1992 och har sedan dess blivit en av de mest kända golfbanorna i Andalusien.

Sedan öppnandet har Islantilla Golf Resort varit värd för prestigefyllda turneringar och år 2000 rankades den av Golf Digest Magazine som en av de 100 bästa banorna i Europa. Noggrann design, mjuka backar, vatten, landskap, utsikt över havet samt fairways och greener av högsta kvalité kännetecknar golfbanan.

Klubbhuset ligger 50 meter bort och är utformat och inrett i kolonialstil. Från terrassen vid baren och restaurangen har man en imponerande utsikt över golfbanan. I klubbhuset finns omklädningsrum med låsbara förvaringsskåp samt uthyrning av golfbilar, elektriska golfvagnar och golfklubbor. Här finns fina övningsområden med jättelik driving range, putting- och pitchinggreener. Här finns också den enda officiella golfskolan i Huelvaprovinsen.

Priser 2018

Specialerbjudande vid bokning senast 31 december 2017

Karta Islantilla Golf Resor