Skip to main content

Valle del Este Golf Resort

Valle del Este Golf Resort & Spa, Vera, Alméria

Detta är troligtvis Europas mest soldränkta område med över 3 000 soltimmar per år och med en genomsnittstemperatur på 20 grader Celsius. Hotel Valle del Este Golf Resort är en 4-stjärnig anläggning med 18-håls golfbana, spa, wellness center och tillhörande Beach Club.

Hotellet har tre våningar med 130 dubbelrum, 10 senior sviter och 2 junior sviter. Till rummen hör en terrass med utsikt över golfbanan och/eller kusten. Rummen är utrustade med badrum, hårfön, luftkonditionering, minibar, telefon, satellit-TV, Internet, värdefack.

 

Priser Valle del Este 2018

Karta

Golfbanor vid Valle del Este

Valle del Este Golf Course – en unik bana! José Canales har deisgnat denna golfbana som anses vara en av Europas bästa nya banor. Breda fairways, upphöjda greener, strategiskt placerade vattenhinder och bunkrar gör att varje hål blir en utmaning oavsett Din nivå på golfen. Är det en tuff bana? Med breda fairways, långa greener och 5 720 meter från tävlings tees verkar det inte så men utslagsplatsernas strategiska positioner och hinderna vid golfbollens nedslagsplats gör varje hål till en verklig...