Skip to main content

Tyskland

Golfresor till Tyskland!

Tyskland har skapat otroliga förutsättningar att få uppleva fantastisk golf oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare. WapTravel ger dig chansen att spela på banor över hela landet samtidigt som du kombinerar din resa utifrån individuella intressen. I Tyskland hittar du golfbanor med stor variation beroende på var i landet du befinner dig. Välj exempelvis mellan att spela på banor i kustregionerna (norra delarna av landet) eller på banor med bergsutsikt (södra delarna). Vi kan bland annat varmt rekommendera mycket populära Schloss Lüdersburg söder om Hamburg samt kända Timmendorfer Strand och Warnemünde vid Östersjökusten.

Kombinera golf med Spa och Wellnes i Tyskland. Det är viktigt att varva ner mellan golfrundorna. Varför inte kombinera din golfresa med att bo på ett hotell som erbjuder spa och wellnes? Vi skapar möjligheterna och endast din fantasi sätter gränserna! Upptäck våra golfresor i Tyskland och välj den som passar dina förutsättningar.

Golfanlage Schloss Lüdersburg

På GOLFANLAGE SCHLOSS LÜDERSBURG finns de vackraste och mest spatiösa golfbanorna i norra Tyskland. Ta bilen och kör till Hamburg – från Malmö är det endast ca 35 mil och tar ungefär 5 timmar via Öresundsförbindelsen och färjan Rödby-Puttgarden. På Golfanlage Schloss Lüdersburg finns de vackraste och mest spatiösa golfbanorna i norra Tyskland. Anläggningen är belägen i ett naturreservat mellan Lüneburg och Lauenburg, mellan floden Elbe och Lüneburgerheden. Från Hamburg är det ca 45 min bilfärd...