Skip to main content

Lumine Golf & Beach Club

Lumine Golf & Beach Club är golfarnas paradis. Allt här är grönt: tre golfbanor med de 45 nyaste hålen i Spanien på 170 hektar och två klubbhus. Var och en av dessa banor ger spelaren en annorlunda upplevelse inte bara på grund av den utmaning de utgör, utan också för sin design: de 18 hålen på Lakes Course är helt inbäddade i naturen runt våtmarkerna, de 9 hålen i Ruins Course går mellan arkeologiska ruiner och från 18-håls banan Hills Course har du utsikt över stenbrott, pinjelundar och Medelhavet.

Lumine Lakes Course

Lakes Golf Course vindlar runt i våtmarksområdet Sequia Major, klassificerat som ett område för naturintresserade. Medelhavsmiljön och landskapet är perfekt för avkoppling. Detta är den mest tekniskt svåra av de tre banorna. Banans links design gör det till en verklig utmaning för alla golfspelare. Designad av Greg Norman, par 71, 18 hål, längd 6 300 m, klubbhus och pro-shop.

Lumine Hills Course

Hills Course är banan som ger spelarna de mest spektakulära vyerna. Banan nära Cape Salou går genom lummiga skogar av vita pinjeträd och vidsträckta odlingar av olivträd och johannesbrödträd med otroliga vyer över havet. Respekt och integrering av banan i terrängen har skapat en attraktiv, varierad bana vars längd överensstämmer med reglerna för tävlingar på hög nivå. Här finns långa, långa fairways för att utveckla ditt bästa spel. Designad av Green Project, par 72, 18 hål, 6 334 m, driving range, putting green och chipping green. Klubbhus och pro-shop.

Lumine Ruins Course

Ruins Course ligger mellan klubbhusen på Lakes Course och Hills Course, på den högsta sluttningen i Lumine området. Det var tidigare ett område med oliv- och johannesbrödträd som har blivit omplanterade så att det ursprungliga medelhavslandskapet har bevarats . Här har 9 hål lagts ut på ganska plan mark bland romerska arkeologiska lämningar från det andra århundradet före Kristus. Kort sagt, en unik bana där man njuter av varje slag till det yttersta.  Designad av Greg Norman, par 34, 9 hål, 2 353 m.

Karta