Skip to main content

Marbella - Iberostar Coral Beach

Iberostar Marbella Coral Beach är ett av de bästa hotellen i Marbella området och där finner man en känsla av lugn och ro i varje hörn. Detta 4-stjärniga hotell på Costa del Sol är omgivet av palmer, gårdar och exotiska trädgårdar och har en fin medelhavsstil med andalusiska influenser och detaljer. Här finns utomhuspooler med solsängar, en strandklubb, ett gym och ett spa. Iberostar Marbella Coral Beach ligger ca 1 km från berömda Puerto Banús och ca 4 km från Marbellas centrum. Från hotellet promenerar man på 2 minuter till stranden. Málagas flygplats når man på ca 45 minuter med bil. Hotellet har 170 bekväma rum med toppmodern design med bl.a. luftkonditionering, fullt utrustade badrum, balkong, satellit-TV, hårtork, värdefack, minibar och höghastighets Wi-Fi. Gratis allmän parkering utanför resorten eller eller avgiftsbelagd parkering under tak.

Det finns två restauranger på hotellet. Restaurant Alhambra Buffet är inredd med andalusiska och arabiska influenser och erbjuder en mängd olika temabufféer: spansk, mexikansk, asiatisk, fisk och skaldjur. Öppen från 07:30 till 10:30 för frukost, från 13:30 till 15:30 för lunch och 19:30 till 22:30 för middag. SeaSoul Restaurant & Beach Club är en exklusiv plats att koppla av på. Denna à la carte restaurang som vetter mot havet med en avkopplande atmosfär erbjuder en mängd olika medelhavsrätter vid strandklubben. På hotellet finns också en snack bar och Tartesos Bar. Ett modernt spa erbjuder ännu mera avkoppling.

I våra golfpaket ingår det totalt 5 green-fees och inbokade starttider varav

  • 1 green-fee på Santa Clara Golf Club
  • 1 green-fee på La Quinta Golf Club
  • 1 green-fee på Atalaya Golf Club
  • 1 green-fee på El Paraiso Golf Club
  • 1 green-fee på Valle Romano Golf

Det tar ca 40 min att köra från flygplatsen i Malaga till hotellet.

 

Karta

Golfbanor som ingår

Santa Clara Golf Club Marbella - År 2001 invigdes Santa Clara Golf Marbella – en 18-håls bana, par 71 designad av Enrique Canales Busquets och belägen på kort avstånd från Marbella. Santa Clara Golf Club anses av många som en av de finaste golfbanorna på Costa del Sol. Längs dess arton hål kan du njuta av en stimulerande och oförglömlig runda. Santa Clara Golf Club Marbella är en en tekniskt utmanande men rättfram och trevlig bana, breda fairways och öppna greener. Golfbanans höjdpun...