Skip to main content

Pestana Cascais Hotel

Pestana Cascais är ett 4-stjärnigt hotell beläget i ett av de mest lyxiga områdena i Lissabons kustregion, Vila de Cascais. Det ligger mycket nära olika stränder, inklusive surfare paradiset Guincho beach, parker, museer, köpcentra och Casino do Estoril. Det erbjuder både en utomhuspool och en inomhuspool med whirpool, bastu och turkiskt bad samt en restaurang och en bar. Under sommaren kan du njuta av utomhuspoolen och trädgården med utsikt över Atlanten. Alla rum har pentry, balkong, luftkonditionering och Wi-Fi. Hotellet erbjuder en transfer som tar dig till Cascais centrum året runt och till Guincho-stranden på sommaren. Du kan också njuta av trädgården med en imponerande utomhuspool. På vintern kommer du att bli överraskad av komfort och naturligt ljus vid inomhuspoolen. Prova regionala specialiteter på restaurangen Oceano och njut av några drinkar på baren Atlântico. 

Det ingår obegränsad golf på Pestana Beloura Golf Club - första rundan är förbokad och den andra rundan bokas på plats när den första är färdigspelad. 

Priser 2018

Obegränsad golf på Pestana Beloura Golf Club – första rundan förbokad – den andra rundan bokas på plats när den första är färdigspelad

Gratis inträde till hotellets hälsoklubb och swimming pool

Pestana Beloura Golf Club

De gröna sluttningarna från Serra de Sintra utgör en hänförande bakgrund till golfbanan. Den berömde amerikanske arkitekten Rocky Roquemore har designat banan med njutbara utmaningar för din fantasi och din skicklighet.

Detta är en mjukt böljande 18-hålsbana med par 73, och den är hela 5 774 meter mätt från herrarnas tees och 5 173 från damernas tees. Banan har planterats med över 40 000 träd och buskar, bl.a. eukalyptus, ek, tall, magnejlia, palmer och andra exotiska arter. Vatten påverkar många av hålen, eftersom det finns små slingrande vattendrag mellan de olika sjöar och bäckar som gränsar till fairways.

Banan bevattnas naturligt med hjälp av de egna vattendragen. Detta garanterar frisk och krusig grönska på 419 fairways och på härdiga greener sådda med bent grass. 

Banan har utmärkta övningsförhållanden och högt kvalificerade lärare. Det finns ett magnifikt klubbhus med en golfshop där man kan hyra eller köpa utrustning. Klubbhuset är hjärtat i golfanläggningen. Det ligger centralt och har mycket att erbjuda. Baren och restaurangen är både eleganta och trivsamma med en avspänd atmosfär. Här serveras rätter ur såväl det portugisiska som internationella köket. 18 hål, par 73, designer Rocky Roquemore. Längd: 5 774 m resp. 5 173 m. Handicap: herrar 28, damer 36

Karta