Skip to main content

Pestana Delfim, Algarve - All inclusive

Pestana Delfim är ett ”all inclusive hotell” i Alvor i västra Algarve ca 1 tim färd från flygplatsen i Faro. Under uppehållet ingår det frukostbuffé, lunch och middagsbuffé samt mellanmål, glass och inhemska drycker. Hotellet ligger på ca 5 minuters promenad från stranden Praia dos Três Irmãos och 10 minuters promenad från Alvor centrum. Hotellet erbjuder också gratis transfer till stadens centrum. Detta hotell är den perfekta platsen för dem som vill koppla av under solen, spela golf på 5 kända golfbanor och njuta av stranden eller ett dopp i utomhuspoolen.

Rummen är rymliga och bekväma med utsikt över havet eller trädgården. De flesta har balkonger med utsikt över havet eller havet och är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV och Wi-Fi. Hotellet har 3 barer (en vid poolen) som serverar cocktails, snacks och uppfriskande drycker. Det finns också 2 restauranger; ”Luigi” med italienska specialiteter och ”Atlantic Gardens”. På Pestana Delfim kan du även koppla av med massage på Magic Spa eller om du föredrar kan du ta ett dopp i utomhuspoolen med en bar i mitten av poolen. Hotellets reception är öppen dygnet runt och det finns gratis parkering vid hotellet.

I våra golfpaket ingår det 5 green fee på Gramacho Golf Resort, Vale da Pinta Golf Resort, Silves Golf Resort, Alto Golf Resort och Vila Sol Golf Resort. Under golfdagarna får du med ett lunchpaket till golfrundan. Beställ detta dagen före i receptionen.

Golfbanor

Gramacho Golf Course

Efter sin framgång med att utforma Vale de Pinta-banan, samarbetade Ronald Fream med den tidigare världsmästaren Nick Price för att skapa Gramachos unika designen. Med 18 hål och 27 greener, plus många olika teepunkter, kan spelarna njuta av samma bana gång på gång men alltid med lite olika utmaningar. Gramacho har varit värd för portugisiska Ladies Open vid ett flertal tillfällen och är erkänd som en mästerskapsbana som är rolig och spelbar även av personer med högre handikapp. Förutom den fantastiska golfdesignen lyckades Ronald och Nick integrera det traditionella landskapet genom att utnyttja natursten, historiska torra stenmurar och befintliga gamla träd med några konstgjorda skulpterade sjöar och bunkrar. Effekten är en underbar resa genom landsbygden. Fakta: 18 hål, par 72, längd 6 107 m, invigd 1991.

Vale da Pinta Golf Course

Vale da Pinta Golf i Algarve har 8 gånger i följd varit värd för European Senior Tour Qualifying och är med rätta respekterad inte bara för dess spelbarhet och utmanande layout men också för enastående nivåer av skönhet och njutning. Designad av den berömda amerikanska designern Ronald Fream anses Vale de Pinta av många som en av de bäst utformade banorna i Algarve och i Europa. Här finns fairways med Bermuda gräs, strategiskt placerade sandbunkrar och greener klädda i Pen Cross Bent gräs. För att inte tala om ornamental sjöar i en rullande terräng med fikon, mandel och olivträd (inklusive ett olivträd över 1200 år gammalt!). Fakta: 18 hål, par 71, längd 6 127 m, invigd 1992.

Silves Golf Course

Silves är en lugn plats vid foten av berget Monchique men det är något annat än en promenad i parken. Med drivern från hål 1 måste man parera med vattenhinder på båda sidor. Denna bana är för alla golfare – de med låga handicap kommer att finna att det en stor utmaning att komma in under par. Men spelare med höga handikapp (med koncentration) kommer att kunna njuta av sin runda. De flesta hål erbjuder spektakulär utsikt över bergen med utsikt över palmer och olivlundar, de omgivande kork- och citrusfarmarna ger en sann känsla av autentisk portugisisk golf. Fakta: 18 hål, par 70, längd 5 615 m, invigd 2006.

Alto Golf Course

Detta är legendarisk golfbana - är den sist designade av arkitekten Sir Henry Cotton, har 600 meter par 5 som kallas "Sir Henry-utmaningen", och vilken utmaning det är! Alto Goilf Course är synonymt med design och lek och i en värld av modern, komplex bandesign ser fler och fler människor tillbaka på klassikerna och ser hur bandesign ska vara: utmaning och spelbarhet för alla nivåer av handicap. Banan är belägen i utkanten av den pittoreska fiskebyn Alvor med sluttande fairways och förhöjda greenerna som gör rundan till ett minne för livet. Fakta: 18 hål, par 72, längd 6 102 m, invigd 1997.

Vila Sol Golf Course

Internationellt känd är Vila Sol banan en av Algarves mest eftertraktade golfbanor. Banan invigdes 1991 med design av arkitekten Donald Steel. Beläget i centrala Algarve ligger Vila Sol Hotel och Golf Resort i 75 hektar naturlig skönhet och rymmer dessa två magnifika golfbanor, Pestana Vila Sol Championship och Pestana Vila Sol Academy Golf Course.

Championship Golf Course - 27 hål

Från första till sista hålet är banan utformad till att ge alla besökare en bana där bevarandet av den naturliga miljön alltid är i åtanke. Här finns tall-, mandel- och fikonträd, växter, blommor, sjöar och strömmar vilket ger alla spelare tillfredsställelse och en utmaning att uppnå 72 slag på denna mästerskapsgolfbana som gör upplevelsen oförglömlig från första till sista slag. Fakta: 27 hål, par 72, längd 6 393 m, invigd 1991.

Priser 2018

I priset ingår:

  • 7 nätter i enkel- eller dubbelrum med ”All Inclusive”
  • 1 green fee på Gramacho Golf Course
  • 1 green fee på Pinta Golf Course
  • 1 green fee på Silves Golf Course
  • 1 green fee på Alto Golf Course
  • 1 green fee på Vila Sol Golf Course
  • Bokade starttider
  • Karta och vägbeskrivningar

Karta