Skip to main content

Pestana Sintra Golf Resort

Pestana Sintra Golf Resort & Spa Hotel ligger ca 35 km från flygplatsen i Lissabon. Hotellet invigdes i april 2006 och är beläget i Quinta da Beloura intill Pestana Beloura Golf Club. Till den historiska staden Sintra (världsarv klassificerat av UNESCO) är det ca 3 km och till de kosmopolitiska badorterna Estoril och Cascais är det ca 7 km. På detta 4-stjärniga hotell finns bl.a. pool samt spa & wellness center. I vårt golfpaket ingår obegränsad golf! Pestana Sintra Golf Hotel har totalt 137 rum utrustade med bl.a. badrum, hårfön, luftkonditionering, kabel-TV, minibar, värdefack, Internet anslutning m.m. Två utomhus swimming pooler, hälso Spa Center med uppvärmd inomhus pool, gym, massage service och skönhets behandlingar, sauna, turkiskt bad och jacuzzi. Pestana Sintra Golf Resort & Spa Hotel ligger ca 35 km från flygplatsen i Lissabon. Till den historiska staden Sintra (världsarv klassificerat av UNESCO) är det ca 3 km och till de kosmopolitiska badorterna Estoril och Cascais är det ca 7 km.

Pestana Beloura Golf Club

De gröna sluttningarna från Serra de Sintra utgör en hänförande bakgrund till golfbanan. Den berömde amerikanske arkitekten Rocky Roquemore har designat banan med njutbara utmaningar för din fantasi och din skicklighet.

Detta är en mjukt böljande 18-hålsbana med par 73, och den är hela 5 774 meter mätt från herrarnas tees och 5 173 från damernas tees. Banan har planterats med över 40 000 träd och buskar, bl.a. eukalyptus, ek, tall, magnejlia, palmer och andra exotiska arter. Vatten påverkar många av hålen, eftersom det finns små slingrande vattendrag mellan de olika sjöar och bäckar som gränsar till fairways.

Banan bevattnas naturligt med hjälp av de egna vattendragen. Detta garanterar frisk och krusig grönska på 419 fairways och på härdiga greener sådda med bent grass. 

Banan har utmärkta övningsförhållanden och högt kvalificerade lärare. Det finns ett magnifikt klubbhus med en golfshop där man kan hyra eller köpa utrustning. Klubbhuset är hjärtat i golfanläggningen. Det ligger centralt och har mycket att erbjuda. Baren och restaurangen är både eleganta och trivsamma med en avspänd atmosfär. Här serveras rätter ur såväl det portugisiska som internationella köket. 18 hål, par 73, designer Rocky Roquemore. Längd: 5 774 m resp. 5 173 m. Handicap: herrar 28, damer 36

Priser 2018

Karta