Skip to main content

Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel

Den perfekta platsen för golfälskare och en trevlig vistelse i Vilamoura på Algarve kusten.
Pestana Vila Sol Golf & Resort ligger på en egendom som är 150 hektar stor, med träd, sjöar, trädgårdsplanteringar och en välkänd golfbana – ett utsökt läge för den som vill njuta av härliga golfrundor och en fridfull semester i Algarve. Från rummens balkonger och terrasser kan man se ut över de vackra omgivningarna. De rum som ligger högre upp i hotellet har vy över talltoppar, smaragdgröna fairways och glittrande sjöar. Om man bor på de lägre våningarna, kan man stiga rätt ut från terrassen till den välskötta trädgården med gångvägar för sköna promenader. Alla rum har egen balkong eller uteplats, Wi-Fi och plattskärms-TV.

Det finns flera utmärkta hotellfaciliteter i de härliga omgivningarna. Den charmiga utomhuspoolen med välansade gräsmattor runt omkring är en utmärkt plats för avkoppling, där man kan ligga och lapa sol, och det finns idrottsanläggningar, som tennisbanor, joggingspår, cykeluthyrning och spelrum. Hotellets och klubbhusets barer och restauranger lockar med läcker mat i olika sköna miljöer. Det finns en gratis busservice för transporter till och från stranden i Vilamoura under sommaren. Det tar endast tio minuter att åka från den här exklusiva 5-stjärniga oasen i solen till centrala Vilamoura, där det finns flera sandstränder att välja bland, en fin marina, ett populärt kasino och nöjen för både dag- och kvällstid.

Vila Sol Golf Course

Vila Sol Golf Course är internationellt känd och en av Algarves mest eftertraktade golfbanor. Den invigdes 1991 av arkitekten Donald Steel och rymmer två magnifika golfbanor, Vila Sol Championship och Vila Sol Academy Golf Course.

Championship Golf Course -27 hål

Omgivningarna består av tall-, mandel- och fikonträd, växter, blommor, sjöar och strömmar vilka tillsammans ger tillfredsställelse och en utmaning att slå 72 slag på denna mästerskapsgolfbana - en oförglömlig upplevelse från första till sista slag. Fakta: 27 hål, par 72, längd 6 393 m, invigd 1991. I våra golfpaket ingår obegränsad golf på Vila Sol Golf Course samt bokade starttider för den första rundan per dag.

 

Priser 2018

Karta